Monday, December 28

kepulangan yang digeruni

-______-

second sem dtg lagi...
kt fac law um, scond sem ni ibarat bjalan atas duri..cececece..
this year is the worst of all..






5 Dalil knp saye n rakan2 akan derita:

1. asgmnt2 yang melambak n due date yang merobek jiwa! in my own list ada 3 lg pending asgmnt..ak buat2 tenang je ni..dalam ati tuhan maha esa saje yg tau..

2. jadual yang mcm haper tah..korang tgk r kt box Agenda aku kt sblah tu..ade ke patut??!!! hari selasa tu cmne r agaknye rupa ak di penghujung hari?? adekah sperti sayur sawi layu atau taufu fah basi?? penat kottt! da r kne kua rumah kul 6.30 pagi! Tuhan Maha kaya..kau bantulah aku...

3. Exam weyh! sem kedua da r pendek..pastu ak ada 5 subjek 6 jam kredit...LIMA?? ENAM KDT HOUR??? motifnye??

4. project paper yang nyawa2 ikan...sabar eh Dr.Samad..after siap project paper ni, Dr xyah terseksa layan kerenah saye yg suka anta keje lambat ni..hahahah..


sekian terima kasih...


nota kaki wangi: saye dah gemok..jd sy berazam untuk kurus seperti satu masa dulu..moga2 jadual yg amat padat ini mbantu saye untuk kurus semula..insyaAllah!

Mode: otak ak blur2 je ni..cakap pon meraban je..adekah ini tanda2 ak ni da hampir x btol???


2 comments:

Anonymous said...

gg lor kamu....hahahahha

sUhanA said...

walaupun gg, saye tetap comel kan??hahaha..yg pasti saye akan kurus dihujung sem ini..yeah!! semangat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Places i've been to


visited 9 states (4%)