Monday, July 27

EMO! OVER btol...

Emo Quotes, Emo Glitter Graphics, Scene Quotes


sapa suka org emo? zzzz..manede..sumer org bngang ngan org emo..tp kdg2 org x seda, diri sdiri pon emo gak~~ aku bngang bile org emo tp ak diam sbb kdg2 ak pon emo..TAPI...xyah la kau nak emo 24jam, 7 hari seminggu!!! adeh penat r layan org emo..asik nk kena jaga ati dia je..klu x nangis la, majuk la, tarik muka mcm siput sedut!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

grow up people! kita bukan budak2 kecik lg..xyah r fikir that this world revolve around YOU!! sikit2 aku boleh tahanlah..tp bila dah bertahun2 kau sgt full of urself smpi xnmpk that u r hurting other people--sape pon xleh saba..i can b a VERY good listener but i can also be a VERY blunt advisor...aku da nasihat, ikot r..ni tak..ak da kata, jgn wat camtu, ko wat gak..bila org x suka ko sedih2 ala2 drama melayu dulu2..susa la weh....

Emo Quotes, Emo Glitter Graphics, Scene Quotes


frens..igt r..kita sumer dibesarkan dgn cara yg bbeza..ada yg mmg manja dr kecik smpi ke tua..ada yg independent n tak needy..ada yg needy smpi nk mkn pon xleh sorg2...ada yg da biasa jd center of attention..ada yg xsuka org manje2..haaa..pandai2 r korg adapt idop dlm msyrkt...ak nk focus kat ciri manusia yg da biasa jd tumpuan nih..based on experience, dorg ni r yg plg susa kite nk work with...sbb sumer nk kna ikot ckp dia..ada yg pndai conceal..konon2 bolh terima kritikan..tp diam2 dia fire blk..xpon bile kena kritik sikit, dia majuk..buat muka muncung smpi muncung tu ak boleh sangkut hanger.. =P jgn r troskn sikap ni..org x suka..sometimes things are NOT just about YOU!!

ak tau skrg ak pon emo..hahaha..tp bkn sbb ak slalu emo tp sbb ak da bosan, penat, n sakit jiwa mlayan kerenah org emo..give n take..tolerate..accept the imperfection of other ppl..tolonglah..klu x camne malaysia nk maju klu asik kna pk perasaan je..aduhai..

nak emo btempat r ok! klu bila pakcik guard mengaruk tahan2 org kt Um n suro bayar RM100. then u can emo..hahahahah..pakcik um pon emo gak..apsl sumer org emo nih..hahahahha..


Emo Quotes, Emo Glitter Graphics, Scene Quotes



2 comments:

nor dalila bt mohammad zambri said...

owh da bole komen2 huhu meh aku komen..

aku sbg org emo rase bertanggungjwb bg ko jwpn knape ktorg emo..sometimes tu external factor mcm mende2 yg dluar kawalan (kite x tau whether org tu ngah having a bad day ke time tu)..sometimes tu inner factor ie org tu mmg sensitif..

papepon aku stuju ngn ko.. x rasional nk emo lelame..aku leh trime org nk emo, tp klo meleret-leret ni aku malas ar nk layan..klo aku emo leret2 tu, ko xyah layan je aku haha

so nasehat aku kat ko utk krgkan sakit jiwe ko ngn org emo cm aku ni..wat dek je klo kami emo ye :p

sUhanA said...

hahahaha...ko bkn emo..ko bg jelingan maut ko! tros patah hati tgk ko jeling..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Places i've been to


visited 9 states (4%)